Yo de kerels en de meisjes - Reisverslag uit Dendermonde, België van Connie & Peter - WaarBenJij.nu Yo de kerels en de meisjes - Reisverslag uit Dendermonde, België van Connie & Peter - WaarBenJij.nu

Yo de kerels en de meisjes

Blijf op de hoogte en volg Connie & Peter

27 Augustus 2013 | België, Dendermonde

Bijna is het zover. Na maanden van voorbereiding. Gestart in februari dit jaar komt de vertrekdatum dichtbij. Zoals altijd blijft mijn voorbereiding nooit 100 % in zijn geheel bestaan. Normaal voor onze reisondernemingen. Iets waar een gewone zonneklopper en toerist nooit aan begint, daar start het voor ons als Euroreiziger.
Ondertussen heb ik al een belofte gemaakt aan een camino-ganger om iets voor hem te gaan doen in Santiago-de-Compostela. Wensen wij de ondertussen van de zomerstorm vernielde wijnstreek (Bordeaux) te bezoeken en zullen wij worden geconfronteerd met de actueel hevige bosbranden.
Dus, voorbereiding, naar de filistijnen en enkel de te bezoeken regio's van Potugal in gedachten.
Voor de eerste keer neem ik het initiatief om niet met den Defender een lange reis te maken. Wij zullen deze keer niet kamperen in een daktent. Sorry makkers. Ik weet dat ik jullie hiermee teleurstel. Volgende keer terug.....
Wij gaan de trek maken met een omgebouwde bestelwagen naar mobil(home)-van.
Uiteraard is 1 van de bestemmingen, de hoofdstad. Op bezoek bij mijn familie. Dit is ondertussen, naar schatting, een 4-tal jaar geleden. We kijken er naar uit !
Dankzij mijnen soulmakker en wereldreiziger, Rikkes, welke mij deze mogelijkheid om te communiceren leerde kennen kunnen jullie dit lezen.
Rikkes, het heeft mij een 2-tal weken gekost om dit geval hier te kunnen activeren.....Bedankt.

Tot de volgende

• 27 Augustus 2013 - 21:13

Connie & Peter :

test

• 28 Augustus 2013 - 15:48

Patje:

De test is alleszins gelukt, de rest zal wel volgen
    Een goeie reis toegewenst en tot 18 okt 2013 T18.30

• 29 Augustus 2013 - 20:04

Enrique:

Hola Petrov en Connie;

Veel succes met jullie trip. T' ja alles plannen tot in de details is niet nodig omdat overwachte gebeurtenissen onderweg toch het verloop van de reis bepalen. Het onverwachte laten gebeuren, en inspelen op wat jullie overkomt, zal jullie reis uniek en onvergetelijk maken!
    Ga, laat alle beslommeringen achter en geniet ervan!
    Greetz Enrique